“Share our similarities, celebrate our differences”

– M.Scott Peck –

Managing Global Teams

Organisaties werken vaak met teams waarvan de teamleden verspreid over verschillende landen, culturen en/of tijdzones werken. Teamleden die samen moeten werken – en tegelijkertijd ook apart. Hoe organiseer je als managers deze Global Teams? Hoe kun je het vertrouwen versterken, ondanks het feit dat hun teamleden elkaar weinig ‘face-to-face’ zien? Hoe overbrug je de geografische, culturele en taalkundige afstand? En: hoe kan je juist de vruchten plukken van de afstand en diversiteit die er nu eenmaal is?

 

Managing Global Teams is een programma met als uitgangspunt: leren door te ervaren. Aan de hand van eigen ingebrachte cases ervaar je hoe je een geografisch verspreid en cultureel divers team kunt leiden met maximale impact. Want leiderschap op afstand is geen technisch vraagstuk, maar mensenwerk. De techniek moet het mogelijk maken, maar jij maakt het verschil, door jouw gekozen acties!

Wil je meer weten over dit programma of wil je daarover in gesprek. Bel dan of stuur een email: turid.mastenbroek@tmadvies.nl