“You must be the change
you wish to see in the world”

– Mahatma Gandhi –

Over TM Advies

Vanuit mijn bureau TM Advies begeleid ik veranderprocessen, persoonlijke- en organisatie ontwikkeling.

Mijn passie is om je te helpen je leiderschap te optimaliseren, zodat we samen de wereld kunnen veranderen. Hoe? Door je te helpen de verandering te zijn die je wilt zien, bij jezelf of in je organisatie.

Iedereen heeft en leeft een heel eigen verhaal. Het maakt niet uit of je opgegroeid bent in Azië, Noord-Amerika of Europa. Wat me boeit, is als mensen hun verhalen meenemen in hun samenwerking met anderen. Wat beweegt je? Waar verlang je naar? Wat blokkeert je soms in je werk? Hoe kan jij anderen dienen in het najagen van hun droom of passie? Wat laat jij na in deze wereld, in deze organisatie? Hoe vind jij de moed om echt jezelf te zijn? Of je eigen droom te volgen?

Ik heb een grote liefde en passie voor mensen en hun verhaal. Iedereen die ik ontmoet, leeft een verhaal, met wat hij laat zien - of juist verborgen houdt. Een verhaal vol leerzame en soms pijnlijke ervaringen, een verhaal van verlangen en gemis. 

 

Essentieel is dat we onze verhalen zelf feitelijk onderkennen. Zonder deze verhalen, zou er geen wijsheid zijn om door te geven aan anderen. Elke keer ben ik weer enorm dankbaar voor de waardevolle ontmoetingen.

Ervaring

Turid Mastenbroek werkt al twintig jaar als consultant, facilitator en coach. Na haar haar werk bij McKinsey & Company en KPMG Consulting ontwikkelde zij als eigenaar van TM Advies intensieve leiderschaps- en team development programma’s. Ze begeleidt (senior) executives bij complexe organisatieveranderingen en coacht managers en teams in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling in Nederland, Europa, Azië en Noord-Amerika. Ze heeft een achtergrond in bedrijfseconomie, therapie (Phoenix Opleidingen, o.a. Systemisch Werk) en is opgeleid door Otto Scharmer (MIT) in Boston bij het Presencing Institute (Theory U, Transforming Society, Organizations & Self).

Turid Mastenbroek